Over

U maakt een goede keuze !!

Sinds 2009 heeft Sisters de deuren geopend in de Kromstraat te Veldhoven. Door een uniek en gevarieerd mode-aanbod met verrassende merken kunnen wij vele klanten van dienst zijn. Daarnaast geldt dat wij zorgen voor;

Vernieuwing Gedurende het seizoen zorgen wij dat de laatste trends zichtbaar worden in onze winkel. Wekelijks wordt de collectie aangevuld met de laatste mode “hot items” van dat moment.

Service Een eerlijk advies is de basis voor ons concept. Wij willen de klant graag terugzien in de winkel. Dat kan alleen als er onderling vertrouwen bestaat. Vermaakkosten zijn gratis en binnen 3 dagen kunt u uw geld terugkrijgen.

Betaalbaarheid Het leven is duur, maar wij denken dat elke vrouw zich graag van haar mooiste zijde presenteert en daarom regelmatig iets nieuws wil. Mode moet betaalbaar blijven. Wij denken dat dit kan en houden bij de inkoop hier rekening mee.

Sfeer “Shoppen” moet leuk zijn. Wij doen ons best om hiervoor de juiste sfeer te creëeren. In een gezellige, huiselijke ambiance kunt u onder het genot van een kopje koffie de nieuwste mode proeven.

Herkenbaarheid De band met de klant is de basis voor een vertrouwd advies. Daarom zorgen wij er voor dat er bijna elke dag (tenminste één) van de sisters in de winkel is.

Wij hopen u te hebben overtuigd dat winkelen bij Sisters een goede keuze voor u is. Tot ziens in onze winkel.

Karin en Ingeborg.